uFeel.me
Малка принцеса
Автор: piarat,  23 февруари 2013 г. в 18:55 ч.
прочити: 230
                                     Малка принцеса

Малка съм принцеса аз, вижте как седя добре и си пиша от сърце. Пиша, но не знам азбуката. Нали съм още мъничко дете, дете, та още и бебе. Ще порасна с грижи, ласки, добрина, дават ми я от душа, моите родители добри. Радвайте се вие с мен, че светът така е сътворен да се грижите за нас и да ни цункате със захлас. За малката принцеса с много любов... Авторът.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me