uFeel.me
Кончета
Автор: smile1,  15 май 2009 г. в 17:40 ч.
прочити: 410

Малки кончета игриви
със опашчици красиви,
с остри щръкнали ушета,
тропкат с дългите крачета.
На полянката играят
рипат, скачат и нехаят,
рият с малките копита
огън изпод тях излита.
Като ветрове прелитат
в скорост шеметна отлитат,
чу ги цялата планета
тези палави момчета.
Щом пораснат като хали
вятър гривите ще гали,
ще прескачат през реките
ще са радост за очите.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me