uFeel.me
Излез навън
Автор: metal_girl92,  23 ноември 2008 г. в 17:57 ч.
прочити: 259
Лежиш тъжен, аз виждам те. Свил се на кълбо плачеш като дете. Мислиш ли, че не знам, че никой не иска да бъде сам! Излез навън! Приятелите са там! Събуди се от своя тъжен сън! За нищо на света не оставай сам! Искаш да потънеш в дълбок сън и да не се събудиш вече. Не, така не става, човече! Така няма да запълниш празнотата, просто избягай от самотата!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me