uFeel.me
Идва пролет
Автор: leidi,  11 март 2011 г. в 21:57 ч.
прочити: 475

Слънцето целува топло
върхът на снежната гора
и се стичат капки-мокрят
зажаднялата за тях земя.

Кокиченцето се подава плахо,
събудено от капка топлина,
усмихнато расте с високо
вдигната над сняг глава.

Чурулика врабчо в клони,
отрупани все още от снега,
щастлив, че вече идва
разноцветна пролетта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me