uFeel.me
Детски очи
Автор: piarat,  8 февруари 2013 г. в 07:44 ч.
прочити: 317
 

Сладички, добри, са детските очи. Те са чисти. Те са храм за нашите мечти, които свързаха ни в общата любов и даде плодовете тя... Една мечта за всяко бъдещо семейство.  Детските очи ни връщат към човешкото. Нека тез очи да ни носят радост, благодат и да живеем в хармония една. Да, това е любовта!!!  Детски очи!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me