uFeel.me
Детенце
Автор: piarat,  8 февруари 2013 г. в 07:44 ч.
прочити: 259
Детенце
Аз момиченце съм сладко. Малко, мило и добро. Тук при мама и при татко ще празнувам Коледа. Чакам скъпия подарък, чакам и се смее аз, а сега ще Ви оставя да празнувате вечерта, която носи радостта на малките деца. Много красиво момиченце...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me