uFeel.me
Дъга
Автор: margo,  13 януари 2009 г. в 20:23 ч.
прочити: 279

След излелият се дъжд,
слънцето отново се надигна.
И тогава с весел глас
мойта дъщеря ми рече:
- Мамо, мамо виж дъгата
колко много цветове.
Има жълто - като слънцето над нас,
има и оранжев - като портокал
даже има и червен - като розите край нас
зелено - като тревата по която ходим,
синьо - като безкрайното небе 
и лилаво - като люлякът на село дето тъй хубаво ухае.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me