uFeel.me
Честит Рожден Ден
Автор: Slaveya,  7 ноември 2009 г. в 08:43 ч.
прочити: 629
На моето малко момиченце Михаела, което днес става на 2 години и безкрайно много обичам! Желая си, да бъде жива и здрава и много щастлива!

Две приятелки вървяха и сумтяха и пъхтяха.
- В това горещо време да спортуваш си е бреме- каза първата калинка и си сръбна сок  \"Малинка\".
Втората тогаз й рече:
- Да, трудно се спортува вече и за нас големите спортсменки, няма място за гоненки. Тук хавлийка, там рапан, все се спъват в нас без срам!
Дружката й изпадна в смях и отсече със рязък глас:
-Ти пък! Виж по плажа тези хора, как се пържат без умора! Хайде, явно днес не ни е ден, да вървим и да се веселим, че ни чакат цял куп сладки, торта и наградки!
Бързо двете полетяха, до балоните се озоваха, в един прекрасен парти ден, който бе рожден, за приятелчето им Мишле, което чакаше ги със свещички две :)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me