uFeel.me
Бебе
Автор: Gdlia,  12 февруари 2009 г. в 11:59 ч.
прочити: 413

Вече си имам бебе,

ангелче от седмото небе,

то е мило и добричко,

то за мен е всичко.

 

Това е голяма емоция,

и е бебе промоция:))),

Дядо Коледа при мен дойде,

мойто бебе той ми даде.

 

Тя е малкото Мименце,

и е с хубаво именце,

Мария се нарича

и мама много я обича.

 

Щастие голямо е това,

съдбата ми е вече нова,

да се погрижа в новия век,

да направя от детето човек.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me