uFeel.me
Защо?
Автор: martito,  6 април 2009 г. в 13:50 ч.
прочити: 289

Защо така ме нарани?

Защо сърцето ми разби?

Не знаеш ли колко много боли?


Защо излъга ме така?

Защо животът ми ти превърна в ад,

в който съм сама?




Казваше, че ти липсвам.

Казваше, че ме обичаш,

но е било само лъжа!

Кървави сълзи проливам сега!


Сърцето ми разби ти!

Уби всичките ми мечти...

Сърцето ми плени,

и до болка ме нарани!




Но сега съм с друг

и те боли...

рониш кървави сълзи, нали...?

ти сгреши жестоко,

но прошка и втори шанс

не ще получиш отново!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me