uFeel.me
Заблуждение
Автор: pavli,  12 август 2008 г. в 21:40 ч.
прочити: 2857

Планината се отразява в езерото.
Започваш да се изкачваш, пък - потъваш...
(Може да си само миг.) 

                               © Павлина Петрова



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me