uFeel.me
Животът е
Автор: Hlapi,  29 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1153
Животът е вълнуващо приключение; еквивалент на нещо ново и непознато; параход, носещ се бурно по вълните или ладия, плаваща спокойно под лъчите на жаркото слънце. Животът е мечта и реалност, сън и видение, смях и тъга, болка и надежда...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me