uFeel.me
Тез' сестри дадени са ни от Бога!
Автор: Gambrinus,  24 февруари 2010 г. в 12:14 ч.
прочити: 353

Смъртта е по-голямата сестра на Любовта.

Тез\' сестри дадени са ни от Бога!

 

Едни ще срещнат само по-голямата и никога няма да разберат, че тя е имала по-малка сестра.

 

Други, като мен, ще срещнат за много кратко и малката сестра. И от тази среща душите им вечно ще горят от болка. Безумна, жестока, но и някак сладка болка!

 

Но повярвайте, колкото и да боли – по-добре е да срещнете и малката сестра! Макар и за кратко, макар за миг поне.

И нека всички останали се срещнат и с двете сестри. Но първа и най-продължителна нека бъде срещата им с по-малката!

 

Аз живях, защото аз обичах! Сега без капчица боязън готов съм за целувката на по-голямата сестра.

 

10.01.10 – Praha

Na Kampě.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me