uFeel.me
Старостта душевна
Автор: Gambrinus,  11 февруари 2010 г. в 16:42 ч.
прочити: 422

Не измерваме ли твърде наивно старостта с години?

Не е ли прекалено тленно това?

Старостта не се ли измерва с нещата, които Душата е преживяла, надживяла и преосмислила до момента?
А може би това е мъдростта?
Мъдростта равна ли е на старостта?

Не!

Има старост тленна, има и старост душевна!
Дали е стара е моята Душа?

Да!

А дали е мъдра?

...

 

28.12.2009

с.Казанка

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me