uFeel.me
Разбъркване по пълнолуние
Автор: pavli,  10 септември 2008 г. в 11:52 ч.
прочити: 2483

(като риторични въпроси...)

Има ли край път без изход?

В тъмното нужни ли са огледалата, когато за да отразяват им трябва светлина?

Привилегия ли има фиданката, че може да се огъва?

Предимство ли е да си величествено дърво, но да те отсекат и да станеш пън?

Подчинението винаги ли дава допълнителна власт?

Да разбъркват нещата до степен \"бесило\" патент само на хората ли е?

Крайната мярка винаги ли поставя ново начало?     

                                                                   © Павлина Петрова






 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me