uFeel.me
Проблясъци
Автор: pavli,  11 август 2008 г. в 09:50 ч.
прочити: 2611

Състояния

Освободих се от присъствието ти.
Не мога да се освободя от отсъствието ти...


***
Илюзия

Целувам жабата...
Принцът изчезва...


***
Принцип

Бунтувам се, за да не срещам неразбиране...


***
Радикално...
(интерпретация на тибетския закон
\"Не прави непоискано добро.\")

Изрязвам онази част от себе си,
която желае добро, но сътворява зло...
Упражнявам се в умение да чакам. До поискване...


***
Риторичен въпрос

Надеждата ли крепи мен,
или аз крепя надеждата?


***
Количество

Прекалено много - всичко наведнъж...
Прекалено малко -
когато съм получила това, което искам...

                                                 © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me