uFeel.me
Неконтролирани въпроси
Автор: pavli,  20 юли 2009 г. в 13:57 ч.
прочити: 2319
Възникват, защото често контролираните ситуации остават извън контрол.

Контролираните взривове по-малко ли смущават и нанасят поражения от внезапните?

Контролираното обгазяване (т.е. което е прилежно следено), по-малко опасно ли е?

Контролните органи следят и внимават за правилата или за нарушенията?

Контролирането на заплатите влияе ли на бюджетния излишък?

Контрол има ли нещо общо с контра, т.е. слагане прът в колелото на предприемчивите?  

                                                                              © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me