uFeel.me
Наблюдения
Автор: pavli,  4 септември 2010 г. в 11:17 ч.
прочити: 2114


Право извън целта
Неподходяща дума - взривена тишина...

***
Поредна фаза
Натежала луна... Клепачите клонят към залез...

***
Пълно равновесие
Полупълна чаша - полупразен поглед...

***
Първо разбъркване
Муха в мислите...

***
Поглед към теорията на вероятностите
Твърде често се случва това, което е най-малко вероятно...
И срещаме този, от когото бягаме...

***
Предпочитание
Раздвижвам си мускулите на лицето с усмивка,
вместо с каквато и да е друга гримаса...
Вземам щипка мисли и доза добро настроение...
И идва моето истинско вдъхновение!

***
Придвижване
Сълзата си проправя път там, дето няма изход друг…
Сълзата... пресечна точка между външния и вътрешния ни свят...   

                                                                   © Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me