uFeel.me
Мисли от моите безсъници
Автор: pavli,  1 август 2011 г. в 23:08 ч.
прочити: 1414

***
При мен изненадите не са изненади.

***
Крачката в различните състояния е една идея. 

***
Минало – запомнени уроци.

Настояще – динамика и действие.

Бъдеще – мощно преоткриване.

***
„Да видиш, значи да повярваш.” – Разпространена сентенция.
При мен е обратното: „Вярвам и виждам това, в което вярвам…”

***
Независимост – измамно понятие; винаги сме зависими от нашите мисли, идеали, разбиране, възпитание, хора… обстоятелства… време…

***
Стигаме дъното, за да разберем, че светлината идва само отгоре…

***
До голямото щастие пътят е много трънлив...

***
Тежка е вратата към свободата.

***
Необходима ли ти е победа, ако няма кой да се радва с теб!?

***
„НИКОГА” може да дойде изневиделица и да те смачка, но и да те извиси.

                                                                              © Павлина Петрова

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me