uFeel.me
Математическо определение за щастие
Автор: pavli,  17 май 2010 г. в 18:11 ч.
прочити: 2917

Щастието е сечение между желание и възможности.


---
Където желание и възможности са различни от нула и не са отрицателни числа.
Сечението е толкова по-голямо, колкото повече нараства желанието и се увеличават възможностите.

                                                                         © Павлина Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me