uFeel.me
Любовта не пита, а връхлита!
Автор: Ch0c0latta,  22 януари 2009 г. в 17:56 ч.
прочити: 1127
Любовта не пита, а връхлита!
И цели право в целта - в нашите сърца!
А пронижели те стрелата на любовта,
ще споменаваш величието й дори и в смъртта!


Весела Апостолова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me