uFeel.me
„Казано честно, всичко ми е наред” *
Автор: Danny.di,  3 юли 2013 г. в 15:38 ч.
прочити: 419

Нямам аз липси големи,
а големи банкови проблеми.
Парите ми са в Ей Ти Ем**
и на чуждо име, хем!

 

         ***


* Цитат от Петър Софрониев
** Название на английските букви за банкомат - ATM

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me