uFeel.me
Изводи от скромния ми практически опит
Автор: pavli,  28 януари 2010 г. в 18:42 ч.
прочити: 2566

    (съвети към мен)

   Когато усещаш някой раздразнен, не се опитвай да оправиш положението. Ефектът винаги е неблагоприятен... за теб. (Изпитано!)

   Когато някой ти крещи насреща и ти започвай да крещиш, но наум. (Не ми се удава винаги!)

   Когато някой се опитва да те дразни с дума, умишлено действие или несъзнателно, ти си представяй как го описваш и споделяш с приятелка – всяка ситуация има комични страни и винаги могат да се видят, макар... след време. С представата си изпреварваш това време. (Действа релаксиращо!)

   Ако направиш гаф, не се вайкай непрекъснато, ами се замисли и се разрови да разбереш какво други са правили по въпроса. (Полезно.)

  Когато нещо не се получава, то е, защото можеш да го направиш още по-добре... и трябва да започнеш отново. (С голям ентусиазъм!)

  Не си задавай въпроси, когато вършиш нещо. Първо, защото може да объркаш това, което вършиш. И второ – отговорите, ако изобщо някога станат ясни, идват спонтанно. (Най-често изненадващо.)

  Когато правиш нещо като нищо можеш да омоташ конците до степен „бесило”... но това със сигурност е по-добрият вариант от зрителската роля. (Остава ценен опит!)

  За запомняне: Нищо хубаво не е безплатно, а лошото е много по-скъпо. (Проверено.)

                                                                              © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me