uFeel.me
Интернет в службата
Автор: Danny.di,  3 юли 2013 г. в 16:41 ч.
прочити: 361

Добре, че днес със интернет
убиваме работното си време.
А питате ли ни напред
как скучно беше, дявол да го вземе!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me