uFeel.me
Деликатност
Автор: sea_man,  26 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 596
Ракът се изчервява след смъртта си...
каква достойна за подражание деликатност на жертвата...

астрологът пояснява: Телец,Овен и Козирог.........
и само една Дева се намери да сложи им рога....:)))

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me