uFeel.me
Афоризъм
Автор: momo752,  22 април 2011 г. в 15:43 ч.
прочити: 469
Drums & momo752

 
Отчаяните хора искат да живеят в миналото, мечтателите - в бъдещето, а влюбените... За тях няма по-хубав момент от настоящия...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me