uFeel.me
В шепите ми
Автор: veneti,  11 март 2011 г. в 09:04 ч.
прочити: 272
Къдрици пухкава косица, спят в шепите ми тихо, тихо.

Денят през  две очи излиза и слага в пазвата огниво.

Така открих планета нова, нарекох я Усмивкознание.

През телескопа, който ходи, откривам шарени кервани.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me