uFeel.me
В ДЕТСКАТА ГРАДИНА
Автор: jina97,  29 ноември 2011 г. в 16:56 ч.
прочити: 231
Днес в/ъв/ детската градина,
там - в/ъв/ кукления кът
счепкаха се два юнака,
два юнака, двама братя.

И удари с камиончето
Владко Мимо по бретончето:
- Ще те скъсам аз от бой,
камионът си е мой!

Мимо Владко дръпна за яката
и го цапна през устата:
- Кой ти каза, че е твой,
че налиташ ти на бой?

Стана олелия, врява
между братя двама
и учителка се мае -
тази лошотия се не трае.

Днес децата агресивни
нараняват се безкрай,
хапят като зверовете диви,
бият... Но защо ли? - Не се знай.

\"Кой за туй ли е виновен?\"-питам се и все тъжа...
\"Кой за туй е отговорен?
Деца, а се нараняват така...\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me