uFeel.me
Таралежчето
Автор: bojenski,  23 юли 2013 г. в 12:52 ч.
прочити: 370
На баба Цвета внучето намери таралежче
там във градинката под розов храст.
Такова мъничко, с коремче мехче,
детенцето го гледаше в захлас!

Ех, колко сладичко е, има и носленце,
ушичките му като на човек.
С бодлички остри, без вратленце,
навярно ожадняло в този летен пек?!

Тогава внучето го взе в ръчичка,
погали го по влажната муцунка.
Наля му млечице във мъничка паничка
и по очичките го цунка, цунка!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me