uFeel.me
Светлината на мама
Автор: Nanita,  16 октомври 2011 г. в 09:14 ч.
прочити: 321
На Стели

\"Светлината\" на мама
щастлива расте,
порасна голяма
и книги чете.

По картинките срича
разказва дори
и с нейните мисли
рими реди.

Рисува със думи
описва света
принцеси и феи
вижда дори.

Обича да пее
щом Вивалди звучи
във балетни акорди
\"прескача\" света.

Каква ли ще стане
щом порасте?
\"Светлината\" на мама
огрява дома.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me