uFeel.me
Снежен човек
Автор: RaiaVid,  21 декември 2012 г. в 15:49 ч.
прочити: 386

 

Две топки сняг,
с калпак на юнак,
с метличка под ръчичка,
с бобчета за копчета,
с иглички от елхички,
с въглен за очички,
с морковче за нос
той стои на пост.
През нощта не спи
и звезди брои.
Денем - веселба
само със деца.
Сняг вали ли вън,
дреме като пън.
Слънце щом изгрее,
тоз човек слабее.
Снежко-Белодрешко
се нарича -
всички много го обичат.

Рая Вид, 23.01.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me