uFeel.me
Сладко
Автор: sisonykaloto,  6 ноември 2012 г. в 21:47 ч.
прочити: 238
С мама, баба, татко, батко,
правихме от круши сладко.
Всеки път аз им помагам,
със лъжица захар слагам.

Моята сестра е най-голяма,
всички викаме и мързелана.
Днес пак нищо не подхвана,
цял ден спи си на дивана.

Дядо уж за малко вън излезе,
трябвало в мазето ни да слезе.
Хукна да си храни той прасето,
а на мен тотално падна ми пердето.

С баба бързо сладкото сварихме,
всичките буркани подредихме.
Работа щом има е \" принцеса\",
\"спящата красавица\" Ванеса.

Майка ми не спира да се вайка,
татко пак и прави чай от лайка.
Хубава сестра ми е родила,
хубава, но много мързелива.

Ако знайте, баба как се кани, 
дядо чуди се от де да я подхване.
Вика му, обижда го \"дъртак\" !
- Виж си накривения калпак!

Моля Ви, кажете с тези хора,
как нормално мога да говоря?
Слагам сладко в чантата голяма,
и запявам вече \"дим да ме няма\".


06.11.2012г. © Силвия Даракчиева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me