uFeel.me
СВОБОДАТА НА ДУХА
Автор: genkabogdanova,  1 август 2012 г. в 00:54 ч.
прочити: 493

 

 

Птица в полет е душата на поета.

От чувствата възвишени обзета,

лети, разтворила криле душата,

към синия простор на свободата.

 

Струна звънка е душата на лирика.

Звъни и пее. Пее със езика

на птицата, изпитала блаженство,

достигнала със полет съвършенство.

 

Блаженството – свободно да  се рее.

Съвършенството – духът й  да запее.

Желая ви такова аз блаженство,

на път към творческото съвършенство.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me