uFeel.me
Шоколад
Автор: tsofa,  10 юли 2011 г. в 09:29 ч.
прочити: 240


Мама мисли, че когато
ни купува шоколад
хем ще станем нейно злато,
хем ще хапнем на обяд.

Но нима не знае мама,
че от този шоколад
батко вече зъбки няма,
а пък аз  ̶  за манджи глад?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me