uFeel.me
Разговор по скайпа /Дядо и внуче/
Автор: mt46,  4 юни 2011 г. в 18:21 ч.
прочити: 424
- Здрасти!... Как си, Ели - внуче сладко?
- Обикаляхме Земята, дядко!...

 - Ели, как изглежда океанът?
 - Той е... чудно езеро в поляна...

 - Как са татко ти и мама Дария?
 - Спинка тя... Сънува за България...

 - Ех, дано да станете богати!...
 - Ще печели... две по двеста тати...

 - Ами там... садят ли се картофи?
 - В магазина... ги берем със кофи...

 - А децата... по ли са различни?...
 - Ами... всички са с по две ръчички...

Марин Тачков
7-8 май 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me