uFeel.me
Пролет
Автор: Danny.di,  28 февруари 2013 г. в 17:50 ч.
прочити: 287

Вече идват си от юг    
пойните ни птички тук.
Близкото поточе вън
събуди се от зимен сън.

И във хор запяват всички: 
поточета, деца, пчелички,
а във бистрите водички
мият своите очички
минзухарчета, тревички.

Ех, че веселба голяма
е на горската поляна.
Баба Марта е. Настана            
време за промяна.                 
Кожусите си да захвърлим,     
мартенички да завържем.    

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me