uFeel.me
Пролет крилата
Автор: mt46,  21 март 2011 г. в 07:54 ч.
прочити: 407
Пролет пристига с красавици бели -
гости крилати, с усмивки дошли.
Щъркели мили, от юг долетели,
раждат усмивки в очите добри...

Пролет прекрасна - принцеса вълшебна
с бяло лице и зелени очи -
ласкаво гали треви и дръвчета,
буди заспали поля и гори...

Пролет крилата лети над земята
и гали дръвчета, целува цветя...
Пролет крилата цъфти във сърцата -
цветчета надежда дарява ни тя...

Марин Тачков -
от стихосбирката ми за деца
\"Приятели добри да бъдем\", 2001 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me