uFeel.me
Планетариум
Автор: Snowflower,  15 януари 2013 г. в 15:40 ч.
прочити: 384

    

 

От небето на нослето

кацна мъничка звезда.

После прелетя комета

и планета засия.

 

Пътят млечен ме подкани –

със ракета полетях

край \"джуджета\", \"великани\"

със незнайни имена.

 

Срещнах в този полет нощен

куп животни, същества -

от легенди, със скок мощен,

сякаш, спрели над света.

 

Слънцето накрая светна,

приземих се у дома –

върху \"Синята планета\",

най-красивата – Земя!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me