uFeel.me
Пързалка
Автор: RaiaVid,  21 декември 2012 г. в 15:50 ч.
прочити: 404

На поляна във гората
Катеричка Опашата,
Зайко Дългоушко,
Мечо Непослушко,
Хитрото лисиче,
Веселото птиче
Ежко Таралежко
и Вълчан
със кожух съдран -
сбрали са се всички
със шейнички.
Спускат се надолу
до полето голо.
После бавничко нагоре
се изкачват най- отгоре.
И отново! И отново!...
Ех че хубава пързалка
като залъгалка!

Ама тъмно вече стана...
Те отидоха при мама,
че опасно е навън,
без храна и сън.
Обещават - утре пак
от зори до мрак
всички ще се возят
на шейнички....

 

30.01.2012, Рая Вид

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me