uFeel.me
ПОЗНАЙТЕ КОЙ...
Автор: mt46,  28 юни 2011 г. в 21:51 ч.
прочити: 325
- Кой ли бяга по полето?
- Сър-сър-сър-сър-сър ................

- Кой се движи тежко-тежко?
- Та-та-та-та ........................

- Кой си хапва от медеца?
- Ба-ба-ба-ба... Баба ...................

- Кой на въдица се хвана?
- Ша-ша-ша-ша-ша ...............

- Кой свирука си в полето?
- Щу-щу-щу-щу-щу ..................

- Кой не бръсне си брадата?
- Ко-ко-ко-ко-ко ..................

- Кой не си пере прането?
- Пра-пра-пра-пра-пра ...............

- Кой не мие си главата?
- Ов-ов-ов-ов-ов .................

- Кой не бърше си нослето?
- Те-те-те-те-те ..............

- Кой не бръсне си мустака?
- Ко-ко-ко-ко...................

- Кой кокошка пак си хвана?
- Ли-ли-ли-ли-ли .............

- Кой те клъвна по крачето?
- Пе-пе-пе-пе-пе ................

- Кой ухапа ти ръката?
- О-о-о-о-о .................

- Кой не слага си пижама?
- Хи-хи-хи .........................

- Кой бръмчи във тишината?
- Му-му-му-му-му ..................

Марин Тачков
/\"Засмейте се, деца\", 2006 г./
ISBN - 10: 954-9811-95-6
ISBN - 13: 978-954-9811-95-7

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me