uFeel.me
ПО-ПО-НАЙ
Автор: idan,  25 юни 2011 г. в 11:17 ч.
прочити: 280

Както трябва или да,
свят на чудеса,
усмихва се Алиса.

И покриви има там,
обита ги Карлсон,
и дребосъчето в унисон.

Злото да гушнем, добро да стане,
Ян Бибиян това спаси,
на луната го качи.

Вампирите...влюбват се и те
и по Здрач могат
човеци да са.

Истинските неща, не очите
вижда ги сърцето,
Малкият Принц - казва сочейки небето.

Колкото повече, толкова повече,
Мечо Пух мъдрува
и медец си хапва.

И в проза, и в рими
Баба Цоцолана с патиланци,
в пакости неуморими.

Хари оживява,
магьосник детски
или камък философски.

Пипилота, тъй чудата...
силна и с талант,
Пипи е първа, след този старт.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me