uFeel.me
ПЪРВИ ЮНИ
Автор: dadi281,  1 юни 2011 г. в 07:47 ч.
прочити: 369
Слънцето в стъклото трепна
детенцето целуна по нослето,
усмихна се игриво, цветно - 
\"добро утро\" каза на момчето.

Източният вятър скокна
вдигна весело пердето,
синият балон подхвръкна
и вън избяга от момчето.

Градините във цветно засияха,
латинки и невени разцъфтяха,
облаче заплува по небето,
празник има днес детето.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me