uFeel.me
Нова година
Автор: tanq_mezeva,  31 декември 2009 г. в 20:11 ч.
прочити: 629
Дядо Коледа...  замина,
пеш си тръгна през комина,
днес очакваме в захлас,
да пристигне дядо Мраз.

Да подрънка със звънчето,
да похлопа във антрето,
а Снежанка с нежен глас,
да подкани  точно нас.

\"Ставайте дечица сладки,
мами, татковци и бабки,
Старецът във този час,
носи цял чувал за вас.

Смело в него вий бръкнете,
и късмет си извадете,
та във вашите очи
щастието заблести!

Кой каквото пожелал е,
и е слушкал, ха познайте,,
днес ще е възнаграден
и с целувчица от мен.\"

Тъй Снежанка тихо рече.
\"Усмихни се ти човече!\"
В полунощ сега и аз,
пращам ти любов и смях!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me