uFeel.me
Най-хубавият мъж, когото обичам
Автор: smile1,  22 юни 2011 г. в 05:21 ч.
прочити: 376
Обичам те,
дори когато спиш
с ръчички
свити под брадата.
Обичам те,
когато ми шептиш,
\"Обичам те,
от тука до луната!\"
Обичам те,
когато ме целуваш,
когато
си ми скъсал цвете.
Обичам те,
когато пак лудуваш -
най-хубавият мъж си
сред мъжете!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me