uFeel.me
На моя син
Автор: Meridy,  13 март 2011 г. в 20:40 ч.
прочити: 401

Мое сладко момче -
ти порастваш по малко,
мое мило дете -
ти съзряваш, съзряваш...
Обич си ти за мене,
която никой и нищо не ще я отнеме!
Любов си... онази, която от любовта израсна!
Ти истина си,
която в очите поглеждам!
Прости ми,
когато наранявам те с моите грешки!

2011-03-13


20:39:33

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me