uFeel.me
Моето момиче
Автор: Nanita,  16 октомври 2011 г. в 09:51 ч.
прочити: 449
На Габи

Децата на двора
играят игри
на топка, на ластик,
разказват шеги.

А моето момиче
все време няма, лети
така бърза порасна
надскочи моите мечти.

Звъни телефона
търсят я пак
приятели славни
разсейват нейният свят.

Но моето момиче
все така на шега
дори и с носталгия
отговаря така:

Днес съм на тренировка
готвя се за турнир,
а след това имам уроци
ех... това е безспир.

Не разбират ли всички
тя има мечти
които дори и с лишения
ще надскочи дори.

Моето момиче
е силно дете
никога не се предава,
 живота свой тя твори.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me