uFeel.me
Мили Слънчо
Автор: Laska,  10 февруари 2011 г. в 08:54 ч.
прочити: 700


Мили Слънчо,
усмихни се,
стига зад облаци се кри!
Баба Зима измори се
и вече трябва да поспи.

Хайде Слънчо,
покажи се,
Пролетта с лъчите си хвани,
закичи с цветя косите й
и при нас я доведи.
 
 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me