uFeel.me
Магарето Галин
Автор: sisonykaloto,  20 октомври 2012 г. в 05:46 ч.
прочити: 272

Прочут певец съм в нашата гора


и щом запея, всичко живо бяга.


На новата ми песен, тра-ла-ла,


чак Бухала от смях заляга.


 


Фалшив ми бил магарешкия глас,


днес Таралежа нагло ми го каза.


С Лисицата се хванахме на бас,


ако певец съм, да им го докажа!


 


Качих се аз на сцената да пея,


китарата ми силно задрънча.


На Зайко чак пропадна полилея,


а на Мецана новата врата.


 


Огледах се на ляво и на дясно,


избягали са всички до един.


Не ставам за певец, това е ясно,


оставам си магарето Галин!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me