uFeel.me
МАЙСТОР МИШО
Автор: aborigen,  23 юли 2011 г. в 08:59 ч.
прочити: 281

 

Фигурки от пясък край морето

да направя съм намислил днес!

Най-различни ще са, след което

се надявам и на интерес.

 

Всеки, който зърне ги, ще каже:

„Браво, Мишо, майстор си голям!\"

След похвалата пък може даже

за награда сладолед да ям.

 

Затова и с кофичка, лопатка,

се залавям в този ранен час.

Хич не ме търсете, мамо, татко!

Работа си имам много аз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me