uFeel.me
Лятна изненада
Автор: tanq_mezeva,  7 юли 2013 г. в 15:02 ч.
прочити: 472
Мараня е... въздухът възбуден
трепти под слънчавия зной.
Птиците мълчат прокудени,
в листака, търсещи покой.

Дори ветрецът е притихнал,
полегнал е на някой рид,
прострял прозрачната си риза,
похърква днес, блажено сит.

Рекичката пък мързеливо,
протяга гъвкава снага.
Задрямала е даже рибата.
Умислено угрижен е брегът.

А горе... облаче самотно,
се рее волно в небеса,
ще кихне то и уж неволно,
дъждец ще разхлади деня.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me